Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Η Γ.Γ.Α. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ "ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

Η Γ.Γ.Α. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ "ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

                 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ   

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»                                        

Πέμπτη 14/06/2013

       Αρ. πρωτ. 15759

Προς

Φορείς Υλοποίησης Π.Α.γ.Ο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Σε απάντηση των ερωτημάτων των Φορέων υλοποίησης Π.Α.γ.Ο., αναφορικά με προσκλήσεις που λαμβάνουν για επιμόρφωση στελεχών τους για την υλοποίηση Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους»,  σας ενημερώνουμε ότι:

  Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μέσω της Διεύθυνση «Άθληση για Όλους», είναι ο μοναδικός επίσημος φορέας που υποδέχεται τις Προτάσεις και εγκρίνει την υλοποίηση των Τμημάτων Π.Α.γ.Ο. από τους Φορείς, έχοντας τη συνολική ευθύνη για τη διαχείριση αυτών και ουδεμία σχέση έχει με την «Επιμόρφωση στελεχών Ο.Τ.Α.» που πραγματοποιήθηκε στις 10/06/2013 στα Τρίκαλα και την «Επιμόρφωση στελεχών Ο.Τ.Α. Περιφέρειας Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας για την υλοποίηση Προγραμμάτων Άθληση για Όλους» που είναι προγραμματισμένη για τις 21/06/2013 στη Θεσσαλονίκη.

  Όπως  έχουν ήδη ενημερωθεί όλοι οι Ο.Τ.Α.,  οι Προτάσεις των Φορέων για την υλοποίηση Π.Α.γ.Ο. της περιόδου 2013-14 μπορούν να κατατεθούν στην Υπηρεσία μας μέχρι τις  17/06/2013, ενώ τα αιτήματα για την έγκριση των θέσεων Π.Φ.Α. μέχρι τις 26/06/2013.

   Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση αναφορικά με την υλοποίηση των Π.Α.γ.Ο. ή την συμπλήρωση των εντύπων που συνοδεύουν τις διαδικασίες υποβολής Προτάσεων ή παρακολούθησης της διαδικασίας υλοποίησης,  παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης «Άθληση για Όλους» στα τηλέφωνα και τα e-mails που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ (http://www.gga.gov.gr).

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 

κ. α. α.

 

 

                                                                                   

ΙΩΑΝΝΑ ΜΩΡΑΪΤΗ

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ