Wed24042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Στον Εισαγγελέα υποθέσεις προπονητών πυγμαχίας

Στον Εισαγγελέα υποθέσεις προπονητών πυγμαχίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 26 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Στον Εισαγγελέα υποθέσεις προπονητών πυγμαχίας


Απεστάλη σήμερα 26-8-2015, στον Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φάκελος υπόθεσης υποψήφιου προπονητή πυγμαχίας με προσαγόμενα έγγραφα και ιατρικές βεβαιώσεις, από τα οποία προκύπτουν τουλάχιστον σοβαρότατες ενδείξεις για διάπραξη ποινικών αδικημάτων, μεταξύ άλλων και της πλαστογραφίας κατά συρροή.
Σε ότι αφορά παλαιότερα δημοσιεύματα για περίπτωση συνολικά επτά αδειών άσκησης επαγγέλματος προπονητή, επίσης της πυγμαχίας, που εκδόθηκαν στο παρελθόν, αυτές ανακλήθηκαν κατόπιν επίσημης απάντησης της Εθνικής Αθλητικής Ακαδημίας «Βασίλ Λέφσκι» της Βουλγαρίας, από την οποία φέρονταν ως πτυχιούχοι οι επτά αιτούντες, ότι ποτέ δεν εξεδόθησαν τα εν λόγω διπλώματα. Και για αυτή την υπόθεση τα σχετικά έγγραφα έχουν διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στους δε εμπλεκόμενους έχει απαγορευτεί η άσκηση του επαγγέλματος προπονητή πυγμαχίας.
Οι έλεγχοι τους οποίους διενεργεί η ΓΓΑ είναι τακτικοί και η τήρηση της νομιμότητας πρώτο μέλημα. Σε κάθε περίπτωση προκύπτει ανάγκη επανεξέτασης συνολικά του πλαισίου πιστοποίησης και λειτουργίας, τόσο των σχολών προπονητών όσο και των διαδικασιών χορήγησης αδειών άσκησης προπονητή αθλήματος.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ