Τρι24042018

Back Βρίσκεστε εδώ: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Απάντηση στον βουλευτή της ΝΔ, Δ. Κυριαζίδη για τον αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας

Απάντηση στον βουλευτή της ΝΔ, Δ. Κυριαζίδη για τον αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 8 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ερωτηματικά προκαλεί η σπουδή του βουλευτή Δράμας, της Ν.Δ. Δημήτρη Κυριαζίδη, να εγκαλέσει τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, γιατί υπέγραψε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, στο παιχνίδι Απόλλων Καλαμαριάς - Δόξα Δράμας, για το οποίο υπήρξε εισήγηση απαγόρευσης μετακίνησης από την Ελληνική Αστυνομία για λόγους δημόσιας τάξης, άποψη την οποία συμμερίστηκε και η ΔΕΑΒ. Με δεδομένο οτι ο αγώνας χαρακτηρίζεται ντέρμπι, λόγω και του βαθμολογικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει, σε συνδυασμό και με την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των δυο πλευρών, η ΕΛΑΣ χαρακτήρισε το παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας και τόνισε ότι, λόγω και του ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΠΑΟ, δεν μπορεί να διαθέσει επαρκείς δυνάμεις που θα εξασφάλιζαν την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και της μετακίνησης των οπαδών της Δόξας Δράμας.
Με αυτά τα δεδομένα, η προσπάθεια του βουλευτή Δράμας της Ν.Δ. Δημήτρη Κυριαζίδη, να κατηγορήσει τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την αυριανή απαγόρευση, μόνο εκτός πραγματικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Ο κ. Κυριαζίδης, ως απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ και πρώην Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, οφείλει να γνωρίζει οτι ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού υπογράφει τις όποιες απαγορεύσεις, μετά από σχετική εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και της Διοργανώτριας Αρχής. Δεν θα ήταν επομένως δυνατόν, όταν τόσο η ΕΛΑΣ όσο και η ΔΕΑΒ εισηγούνται απαγόρευση μετακίνησης οπαδών και προειδοποιούν για επεισόδια, ο Υφυπουργός να μην υπογράψει τη σχετική εντολή.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

OPEN DATA

bottom banner

Χάρτης Ιστοτόπου