Wed17042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίο του Άρεως στις 5/11

Μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίο του Άρεως στις 5/11

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Περιφέρεια Αττικής και η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος διοργανώνουν μία μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίο του Άρεως (πλατεία πρωτομαγιάς), την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 11.00 π.μ..
Η εκδήλωση με τίτλο «40 χρόνια και συνεχίζουμε…» εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 χρόνων (1977-2017) από τη γέννηση του ελληνικού χάντμπολ.
Συγκεκριμένα, στο Πεδίο του Άρεως θα συγκεντρωθούν εκατοντάδες παιδιά από τους συλλόγους της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ), από τα Δημοτικά σχολεία της Αθήνας, από τις προσφυγικές δομές, ιδρύματα και οργανισμούς, θα παίξουν χάντμπολ και θα διασκεδάσουν σε μία πρωτότυπη ολοήμερη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις.
Πρόκειται για μία γιορτή με κοινωνικό χαρακτήρα, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων και φαρμάκων, ενώ περιλαμβάνει ενημέρωση για ιατρικά θέματα. Παράλληλα, θα διεξαχθούν αγώνες ανάμεσα σε γονείς - παιδιά, ενώ θα συμμετέχουν Ολυμπιονίκες, καλλιτέχνες, διεθνείς αθλητές, πολιτικοί, προπονητές και δημοσιογράφοι.
Η όλη δράση είναι ενταγμένη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Κομισιόν «Be Active», που υλοποιείται στην Ελλάδα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Επισυνάπτεται η αφίσα της εκδήλωσης (εδώ).

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ