Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Στη ΓΓΑ η συνέντευξη Τύπου για την μεγάλη εκδήλωση του χάντμπολ

Στη ΓΓΑ η συνέντευξη Τύπου για την μεγάλη εκδήλωση του χάντμπολ


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Περιφέρεια Αττικής και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 και ώρα 14:00 στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι στην αίθουσα Έλλη Παππά στο ισόγειο) με αφορμή την μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίο του Άρεως (πλατεία πρωτομαγιάς), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 11.00.
 
Στη συνέντευξη Τύπου θα παραστούν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και πρόεδρος της επιτροπής Be Active Ιούλιος Συναδινός, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου, ο Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού Σπύρος Πάντζας, ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ και μέλος της επιτροπής Βe Active Κώστας Σταματιάδης.

Η εκδήλωση με τίτλο «40 χρόνια και συνεχίζουμε...» εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 χρόνων (1977-2017) από τη γέννηση του ελληνικού χάντμπολ.

Συγκεκριμένα, στο Πεδίο του Άρεως θα συγκεντρωθούν εκατοντάδες παιδιά από τους συλλόγους της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ), από τα Δημοτικά σχολεία της Αθήνας, από τις προσφυγικές δομές, ιδρύματα και οργανισμούς, θα παίξουν χάντμπολ και θα διασκεδάσουν σε μία πρωτότυπη ολοήμερη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις.

Πρόκειται για μία γιορτή με κοινωνικό χαρακτήρα, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων και φαρμάκων, ενώ περιλαμβάνει ενημέρωση για ιατρικά θέματα. Παράλληλα, θα διεξαχθούν αγώνες ανάμεσα σε γονείς - παιδιά, ενώ θα συμμετέχουν Ολυμπιονίκες, καλλιτέχνες, διεθνείς αθλητές, πολιτικοί, προπονητές και δημοσιογράφοι.

Η όλη δράση είναι ενταγμένη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Κομισιόν «Be Active», που υλοποιείται στην Ελλάδα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ