Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Αποφάσεις Ε.Ε.Α. - Συνεδρίαση 9/11/2017

Αποφάσεις Ε.Ε.Α. - Συνεδρίαση 9/11/2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY
(άρθρο 77 Ν. 2725 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)
Ανδρ. Παπανδρέου 37  15180  Μαρούσι, τηλ: 213.131.6130 - 213.131.6162, fax :213.131.6617

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(09.11.17 ώρα 14:40)
                
1. Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του   Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.
   
2. Ακρόαση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 23-11-17

3. Ακρόαση ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 23-11-17

4. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του   Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

5. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

6. Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.
 
7. Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

8. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του   Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.


9. Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του   Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

10. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 23-11-17

11. Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του   Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

12. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του   Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ.

13. Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΟΦΗ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του   Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΟΦΗ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

14. Ακρόαση ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του   Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

15. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του   Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.
       


16. Ακρόαση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.
                 
17. Ακρόαση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ.

18. Ακρόαση ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του   Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ.

19. Ακρόαση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ.

20. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. 
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 23-11-17

21. Ακρόαση ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 23-11-17

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Ζώης
                                                       
                                        

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ