Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο Ι. Συναδινός στη Σύνοδο των Γενικών Γραμματέων Αθλητισμού στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας

Ο Ι. Συναδινός στη Σύνοδο των Γενικών Γραμματέων Αθλητισμού στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,    13  Ιουνίου  2019

 ΔΕΛΤΙO TYΠΟΥ
 
    

Ολοκληρώθηκε σήμερα η Σύνοδος των Γενικών Γραμματέων Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο της Ρουμανικής Προεδρίας της Ε.Ε., στην οποία παραβρέθηκε ο  Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.
Στην ατζέντα της Συνόδου συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου Δράσης για τον Αθλητισμό στην Ευρώπη 2017-2020 και υποβλήθηκαν προτάσεις για την οικονομική και οργανωτική ενίσχυσή του.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης από τα κράτη μέλη, δόθηκε έμφαση στην ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των δημόσιων υπηρεσιών σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού βάσης.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα οφέλη και στις προκλήσεις της Ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς για τον Αθλητισμό, και στις συνθήκες ανταποδοτικότητας από τις εκπομπές και τα δικαιώματα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης προς τον αθλητισμό βάσης.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ