Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Απάντηση Γ.Γ.Α. σε δημοσίευμα

Απάντηση Γ.Γ.Α. σε δημοσίευμα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 1 Αυγούστου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2


Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σχετικά με δημοσίευμα ιστοσελίδας, ανακοινώνεται το εξής:
Η ποινή που επεβλήθη στην κ. Θεοδωροβία Πλακά από το Πειθαρχικό Συμβούλιο – το οποίο επισημαίνεται πως είναι πλήρως ανεξάρτητο από την διοίκηση, καθώς απαρτίζεται από εν ενεργεία δικαστικούς – καμία απολύτως σχέση δεν έχει με την διαδικασία του καταλογισμού αχρεωστήτως καταβληθέντων σε υπαλλήλους της ΓΓΑ, η οποία διαδικασία ξεκίνησε και προχωρά κανονικά με εντολή του Υφυπουργού κ. Γιάννη Ανδριανού. Αντιθέτως, η ποινή που επεβλήθη στην κ. Πλακά από το Πειθαρχικό Συμβούλιο αφορά διαρκές παράπτωμα η φύση του οποίου δεν μπορεί να κοινοποιηθεί λόγω των διατάξεων του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Παραθέτουμε εκ νέου και το προηγούμενο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε στις 18 Ιουνίου 2014:
«Η υπάλληλος της ΓΓΑ κ. Θεοδωροβία Πλακά δεν απολύθηκε, αλλά τέθηκε σε αυτοδίκαιη αργία κατ’ υποχρεωτική εφαρμογή των ισχυουσών διατάξεων του άρθρου 103 του Ν. 3528/2007 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα μετά από παραπομπή της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο (και μέχρι την έκδοση της σχετικής απόφασής του) για διαρκές παράπτωμα η φύση του οποίου δεν μπορεί να κοινοποιηθεί λόγω των διατάξεων του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, το οποίο πάντως ουδεμία σχέση έχει με τυχόν καταγγελίες τής υπαλλήλου προς θεσμικά όργανα και τηλεοπτικές εκπομπές, πολύ δε περισσότερο καμία σχέση δεν έχει με την διαδικασία του καταλογισμού αχρεωστήτως καταβληθέντων σε υπαλλήλους της ΓΓΑ.  
Επισημαίνεται ότι η διαδικασία καταλογισμού ξεκίνησε από τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Ανδριανό και με έγγραφες εντολές του οποίου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσει μέχρι τέλους, στο πλαίσιο της κατοχύρωσης της πλήρους διαφάνειας, λογοδοσίας και χρηστότητας της διοίκησης».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ