Wed17042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο Στ. Κοντονής στο τουρνουά κρίκετ φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Μπαγκλαντές

Ο Στ. Κοντονής στο τουρνουά κρίκετ φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Μπαγκλαντές

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 28 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονή παραβρέθηκε στην έναρξη του πρώτου τουρνουά κρίκετ φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Μπαγκλαντές, που διοργάνωσε η πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές στον Απιδεώνα Αχαϊας, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό.
Μετά τη λήξη των αγώνων ο κ. Κοντονής προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ένα άγνωστο στην Ελλάδα άθλημα εξελίσσεται σε γέφυρα φιλίας μεταξύ των λαών και αποτελεί ευκαιρία, για την τοπική νεολαία, ώστε να έρθει πιο κοντά με τους οικονομικούς μετανάστες, οι οποίοι από ετών εργάζονται στη χώρα μας και έχουν δημιουργήσει μια αξιόλογη κοινότητα. Το κρίκετ δεν αποτελεί άθλημα της αποικιοκρατίας, αλλά επί ελληνικού εδάφους εξελίσσεται σε μοχλό κοινωνικής φιλίας και ενσωμάτωσης».
Η παρουσία του Υφυπουργού στο τουρνουά καταδεικνύει την προσήλωση της ελληνικής Κυβέρνησης στις αξίες της αλληλεγγύης, της φιλοξενίας, του ανθρωπισμού και της φιλίας ανάμεσα στους λαούς.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ