Thu18042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη του γγΑ Ι. Συναδινού στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στα Καλάβρυτα

Επίσκεψη του γγΑ Ι. Συναδινού στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στα Καλάβρυτα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  26 Οκτωβρίου  2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                       

Το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ε.Ε.Σ. στα Καλάβρυτα, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.
 
Ο Γενικός Γραμματέας ενημερώθηκε για τις εγκαταστάσεις του κέντρου φιλοξενίας από τους εργαζομένους και τους εθελοντές. Έπειτα συνομίλησε  με τους φιλοξενούμενους πρόσφυγες και τους παρέδωσε αθλητικό υλικό.
 
 «Ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους, γλυκαίνει το βλέμμα των παιδιών  δίνοντας χαρά και ελπίδα» τόνισε ο κος Συναδινός, ενώ υπογράμμισε πως « η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά σας, ώστε τα προσφυγόπουλα  να υποστηριχθούν και να συνδεθούν λειτουργικά με συνομηλίκους  τους στην τοπική κοινωνία».
 
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλαβρύτων αποτέλεσαν το κεντρικό θέμα της συνάντησης του Δημάρχου Καλαβρύτων, Γεωργίου Λαζούρα, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού. 
Συγκεκριμένα, ύστερα από πρόταση του Δήμου, συμφωνήθηκε να αποσταλούν άμεσα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ώριμες μελέτες, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί  η υλοποίηση συγκεκριμένων εργασιών στο Δ.Σ. Καλαβρύτων και Σκεπαστού καθώς και για τη δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου στην περιοχή της Κλειτορίας.  
 
Τέλος, συνομίλησε με αθλητικούς φορείς της κοινότητας Σκεπαστού, όπου εκφράστηκαν ιδέες και προβληματισμοί για την ενίσχυση του αθλητισμού στην περιοχή.    

photo kalavrita

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ