Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Πρότυπη δρομική διοργάνωση ο Ημιμαραθώνιος της Κρήτης

Πρότυπη δρομική διοργάνωση ο Ημιμαραθώνιος της Κρήτης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓEΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, που συμμετείχε στον παράλληλο δρόμο των 5χλμ, στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου της Κρήτης, στο Αρκαλοχώρι, τόνισε μετά τη λήξη της διοργάνωσης:
«Η επιτυχία του Ημιμαραθωνίου της Κρήτης, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, είναι κάθε χρόνο και μεγαλύτερη από το 2015. Έχει εξελιχθεί σε πρότυπη δρομική διοργάνωση μαζικού αθλητισμού, τόσο για αθλητές, Έλληνες και ξένους, όσο και για ερασιτέχνες δρομείς, που ασπάζονται το πόσο σημαντική για την υγεία μας είναι η άσκηση.
Οι χιλιάδες φετινές συμμετοχές και η άρτια διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου, αλλά και των 10χλμ, 5χλμ, 1.000μ. και 200μ. για ΑμεΑ, το καταδεικνύουν περίτρανα.
Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις οι τοπικές κοινωνίες και κυρίως τα παιδιά, η νεολαία, έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά σπουδαίους αθλητές και να παρακινηθούν, να εξελιχθούν, ενώ ενισχύεται παράλληλα και ο, κρίσιμος για την ανάπτυξη κάθε περιοχής, τομέας του αθλητικού τουρισμού.
Μπράβο στον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας (ΑΘΛΗ.Σ.Υ.), στους δεκάδες εθελοντές και στους σημαντικούς χορηγούς που στηρίζουν τέτοιες αξιοθαύμαστες πρωτοβουλίες, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός σε οποιαδήποτε μορφή του δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να είναι μόνο κρατικοδίαιτος».
arkalochori3
arkalochori2
arkalochori1

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ