Sat20042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Στη Λευκωσία το προσεχές διήμερο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης

Στη Λευκωσία το προσεχές διήμερο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 5-10-2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Θα συμμετάσχει στο Αθλητικό Ιδεολογικό Συνέδριο του ΔΗΣΥ και θα έχει πλήθος συναντήσεων διμερούς συνεργασίας με τις αθλητικές αρχές της Κύπρου

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει από την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
Στις 6 μ.μ. αύριο στη Λευκωσία θα παρευρεθεί στο Αθλητικό Ιδεολογικό Συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού, για τους άρρηκτους δεσμούς Κύπρου – Ελλάδας στον αθλητισμό από το 1896 μέχρι και την ανεξάρτητη συμμετοχή της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980. Μιας –σχεδόν- 100νταετίας, κατά την οποία αναδείχθηκαν σπουδαίοι αθλητές που διέπρεψαν με τα χρώματα της Ελλάδας και θα τιμηθούν.
Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στο μαρτυρικό νησί, ο κ. Αυγενάκης θα έχει πλήθος επαφών για θέματα αθλητικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Αναλυτικά θα συναντηθεί με τους:
* Υπουργό Παιδείας και Αθλητισμού, Πρόδρομο Προδρόμου (6/10, 3μ.μ.)
* Πρόεδρο, Ντίνο Μιχαηλίδη και το ΔΣ της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (6/10, 3.45μ.μ.)
* Σύμβουλο Προέδρου Δημοκρατίας για θέματα αθλητισμού, Φοίβο Ζαχαριάδη (7/10, 10π.μ.)
* Πρόεδρο, Ανδρέα Μιχαηλίδη και το ΔΣ του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (7/10, 11.30π.μ.).
Επιπλέον, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου (7/10 10.30π.μ.), με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κύπρου, Γιάννη Γεωργούλα (6/10, 4.30 μ.μ.) και θα επισκεφθεί τα Φυλακισμένα Μνήματα (7/10 12μ.μ.).

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ