Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Προγραμματισμός ενημερωτικών δράσεων της Ε.Π.ΑΘΛ.Α με Ενώσεις Αθλητών

Προγραμματισμός ενημερωτικών δράσεων της Ε.Π.ΑΘΛ.Α με Ενώσεις Αθλητών

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2022
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Τηλεδιάσκεψη με τους Συνδέσμους των Αθλητών Ομαδικών αθλημάτων καθώς και με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και την Ένωση Συμμετασχόντων Ολυμπιακών Αγώνων πραγματοποίησε  σήμερα ο γγΑ και Πρόεδρος της ΕΠΑΘΛΑ Γιώργος Μαυρωτάς μαζί με τα μέλη της Ομάδας Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης  της ΕΠΑΘΛΑ.
 
Ο Πρόεδρος της ΕΠΑΘΛΑ παρουσίασε προς τους συμμετέχοντες τις εκπαιδευτικές διαδικασίες που εφαρμόζει η ΕΠΑΘΛΑ οι οποίες  αναμένεται να επικαιροποιηθούν με οδηγίες για την εφαρμογή RED BUTTON για την υποβολή ανώνυμων αναφορών και την προσθήκη ενότητας σχετικών ερωτοαπαντήσεων. Επίσης, ανακοινώθηκε η διοργάνωση webinarστα μέσα Φεβρουαρίου για την εκπαίδευση των εκπαιδευτών πάνω στα συγκεκριμένα θέματα καθώς και η υπογραφή μνημονίων συνεργασίας μεταξύ της ΕΠΑΘΛΑ και των ενώσεων αθλητών. Στόχος για το επόμενο διάστημα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν να έχουν γίνει ενημερωτικές επισκέψεις σε όλες τις ομάδες των ανώτερων κατηγοριών.
 
Ο Πρόεδρος της ΕΠΑΘΛΑ Γιώργος Μαυρωτάς δήλωσε ότι: «Η συνεργασία με τις ενώσεις αθλητών ενάντια στις απειλές της χειραγώγησης των αγώνων έχει ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή δημιουργίας της ΕΠΑΘΛΑ και θα συνεχιστεί με ακόμη πιο συστηματικό και θεσμικό τρόπο. Θέλουμε ενημερωμένους αθλητές που να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν, να αντιστέκονται και να μη διστάζουν να αναφέρουν τις σχετικές απειλές». Οι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης θα συνεχιστούν σε προπονητές και διαιτητές, αντίστοιχα.
 
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκτός από τον Πρόεδρο της ΕΠΑΘΛΑ ο Επικεφαλής της Ομάδας Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης Αθανάσιος Στρίγκας και τα μέλη της Ομάδας Βασίλης Μηνούδης, Μανώλης Κολυμπάδης (γγΕΟΕ), Γεωργία Ζαρκινού και Αργύρης Τσομώκος (ΕΑΔ), Άγη Κασούμη και Βασιλική Σινιόσογλου (ΓΓΑ), ενώ εκπροσωπήθηκαν η ΕΣΟΑ με την Πρόεδρο Βούλα Κοζομπόλη, ο ΣΕΟ με την Πρόεδρο Εύη Μωραϊτίδου, ο ΠΣΑΚ με τον Πρόεδρο Ανδρέα Γλυνιαδάκη,  Κώστα Αλεξανδρίδη και Γιάννη Δημάκο, ο ΠΑΣΑΠ με τον Πρόεδρο Παναγιώτη Πελεκούδα, ο ΣΕΑΥ με τον Πρόεδρο Μάριο Καπότση και ο ΠΣΑΧ με τον Γιώργο Χαλκίδη.
 
Picture1a 24-1-22

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ