Sat20042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση του γγΑ και προέδρου της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Γ. Μαυρωτά με μέλη του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Τ.

Συνάντηση του γγΑ και προέδρου της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Γ. Μαυρωτά με μέλη του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Τ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 19 Απριλίου 2022
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Επαφή ουσίας είχε το μεσημέρι της Μ. Τρίτης ο γγΑ και πρόεδρος της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Γιώργος Μαυρωτάς με μέλη του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Τ. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο τρόπος με τον οποίο οι αθλητικοί συντάκτες θα γίνουν κοινωνοί των δράσεων της επιτροπής αλλά και η διοργάνωση webinar στο οποίο θα παρουσιαστούν οι στόχοι αλλά και ο ρόλος της Ε.Π.ΑΘΛ.Α.
Ο κ. Μαυρωτάς χαρακτήρισε «ιδιαίτερα σημαντικό τον ρόλο του Τύπου διότι είναι και παιδευτικός», προσθέτοντας ότι «είναι κομβικός σε θέματα χειραγώγησης». Η συζήτηση επεκτάθηκε στο σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός αφού και τα μέλη του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Τ. έδειξαν από την πρώτη στιγμή διατεθειμένα να συμβάλλουν αποφασιστικά στην ενδυνάμωση του καθοριστικού ρόλου της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Επιπροσθέτως συμφωνήθηκε η υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας και συναντίληψης μεταξύ της επιτροπής και του Π.Σ.Α.Τ.
Στη συνάντηση εκτός του κ. Μαυρωτά συμμετείχε και το μέλος της ομάδας εργασίας 1 (Εκπαίδευση/Ευαισθητοποίηση) της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Άγη Κασούμη και από το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Τ. οι: Γιάννης Θεοδωρακόπουλος (πρόεδρος), Μάνος Σταραμόπουλος (αντιπρόεδρος), Σήφης Βοτζάκης (έφορος), Αγγελική Βύζικα (ταμίας) και Μάνος Χρυσός (μέλος).
 
PHOTO SMALL 19.4.22

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ