Thu18042024

Back You are here: Home ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Σύσκεψη στη Γ.Γ.Α. για τις αθλητικές υποδομές των Ιωαννίνων

Σύσκεψη στη Γ.Γ.Α. για τις αθλητικές υποδομές των Ιωαννίνων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                             

Αθήνα, 8 Ιουνίου 2016 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ Γ.Γ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Με πρωτοβουλία των βουλευτών Μ. Τζούφη, Γ. Στέφου, Χρ. Μαντά, και  Γ. Καραγιάννη, διεξήχθη συνάντηση στη Γ.Γ.Α., με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή  και τον γ.γ.Α. Ιούλιο Συναδινό, με θέμα την πορεία υλοποίησης των αθλητικών έργων στα Ιωάννινα.
Η Περιφέρεια Ηπείρου, βάσει αντικειμενικών στοιχείων, συγκαταλέγεται μεταξύ των περιφερειών της χώρας με τις μεγαλύτερες ελλείψεις σε αθλητικές υποδομές.
Ως εκ τούτου τα Ιωάννινα, όπου υπάρχει και το εποπτευόμενο από την Γ.Γ.Α. Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων  ( ΠΕΑΚΙ), κατέχουν σημαντική θέση στον εθνικό σχεδιασμό αποκατάστασης των αθλητικών υποδομών. Θα ακολουθήσουν και οι λοιπές περιοχές της Περιφέρειας Ηπείρου.
Στη σύσκεψη έγινε αναλυτική ενημέρωση για την πορεία των έργων που έχουν δρομολογηθεί  (στέγη κολυμβητηρίου, χλοοτάπητας Λιμνοπούλας) και για όσα σχεδιάζονται (πλήρης ένταξη ταρτάν σταδίου Ζωσιμάδων στο ΠΔΕ 2016).
Τέλος, ειδική συζήτηση έγινε για την αποκατάσταση της εγκαταλειμμένης και λεηλατημένης εγκατάστασης του κωπηλατοδρομίου που αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρη την πόλη. Εντός των ημερών θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες  και προς αυτή την κατεύθυνση.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ