Sun28042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ορχομενού και της Λιβαδειάς

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ορχομενού και της Λιβαδειάς

genikos

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 4 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός συνοδευόμενος από υπηρεσιακό κλιμάκιο της ΓΓΑ, μετέβη στον Ορχομενό και τη Λιβαδειά, όπου επισκέφτηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις των περιοχών και είχε συνάντηση με τις δημοτικές αρχές. Ο κ. Συναδινός διαπίστωσε μεγάλα προβλήματα στους αθλητικούς χώρους και χαρακτήρισε «ντροπή» την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει ορισμένοι από αυτούς.  

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του χωροταξικού σχεδιασμού και κατανομής των νέων έργων στο πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων 2015-2016, στη συνάντηση με τον δήμαρχο Ορχομενού και πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Λουκά Υπερήφανο, αποφασίστηκε η ένταξη του έργου ανακατασκευής του δημοτικού γυμναστηρίου και η άμεση συνεργασία των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, για τον παραπάνω σκοπό.  

Στη συνάντηση με τη δήμαρχο Λεβαδέων Παναγιώτα Πούλου συμφωνήθηκε η τεχνική και οικονομική βοήθεια προς το δήμο προκειμένου να προχωρήσουν στην  εκτέλεση των απαραίτητων τεχνικών παρεμβάσεων γα την αδειοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης. Επιπλέον, στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει άμεση συνεργασία του δήμου με την αθλητική ηγεσία για τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που αφορούν στη μέχρι σήμερα χρήση του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς από την τοπική ΠΑΕ.

* Επισυνάπτονται φωτογραφίες.

ΦΩΤΟ 1

ΦΩΤΟ 2

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ