Fri26042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Υπογραφή Προγραμματικών Συμβάσεων για αθλητικά έργα με 17 Δήμους

Υπογραφή Προγραμματικών Συμβάσεων για αθλητικά έργα με 17 Δήμους

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής ολοκλήρωσε σήμερα τον πρώτο κύκλο υπογραφών προγραμματικών συμβάσεων για την κατασκευή-ανακατασκευή-συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με 17 Δήμους από όλη τη χώρα.
Με τον τρόπο αυτό υλοποιείται η πρώτη φάση των εξαγγελιών της κυβέρνησης και της αθλητικής ηγεσίας για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα προκειμένου να είναι προσβάσιμες και χρηστικές για όλους τους πολίτες και τα αθλητικά σωματεία.  

Συγκεκριμένα υπεγράφησαν προγραμματικές συμβάσεις με τους Δήμους Αιγάλεω, Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Τυρνάβου, Τεμπών, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Σκύρου, Περάματος, Ζωγράφου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Καισαριανής, Αγίας Βαρβάρας, Ν. Ιωνίας, Βύρωνα, Τρικκαίων, Λιβαδειάς, Ορχομενού, Αλιάρτου.

*Επισυνάπτονται φωτογραφίες

Φωτο1: Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, ο Δήμαρχος Ορχομενού  - Πρόεδρος ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος και ο Δήμαρχος Αλιάρτου - Θεσπιέων κ. Γεώργιος Ντασιώτης.

Φωτό2: Ο Υφυπουργός κ. Σταύρος Κοντονής με τη Δήμαρχο Ζωγράφου κα Τίνα Καφατσάκη.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ