Thu02052024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη του γγΑ Ι. Συναδινού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας

Επίσκεψη του γγΑ Ι. Συναδινού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                             


Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2016 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Κατά τη 2ήμερη επίσκεψη του γ.γ.Α., Ιούλιου Συναδινού, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις με τις Διοικήσεις των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης και του Καυτανζογλείου Σταδίου.
Υπήρξε ενημέρωση για τα θέματα όλων των αθλητικών υποδομών της πόλης.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού επισκέφθηκε από κοινού με την Αντιπεριφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας κα Βούλα Πατουλίδου, το αθλητικό κέντρο ΑΜΕΑ στην Περαία.

Επίσης, κατά την επίσκεψή του στη Βέροια διεξήχθη σύσκεψη με την Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου και αποφασίσθηκε ο κοινός συντονισμός ενεργειών για την ανάπτυξή του.

Υπενθυμίζουμε ότι, οι εισαγγελικές και οικονομικές  Αρχές βρίσκονται σε διαδικασία έρευνας για τις παρελθούσες διοικητικές χρήσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου, διαθέτοντας φάκελο στοιχείων που έχει αποσταλεί από τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή.

Από την γενική Γραμματεία Αθλητισμού δόθηκαν σαφείς κατευθύνσεις στην Επιτροπή Διοίκησης του Χιονοδρομικού Κέντρου, ώστε να συμβάλει με τον πιο άμεσο τρόπο στο έργο των ανακριτικών Αρχών, το οποίο θα οδηγήσει στην ενδεχόμενη απόδοση ευθυνών και στην εξυγίανση του.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ