Sun28042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Βρούτσης

Στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Βρούτσης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2023
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Εγκαταστάσεις των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.
 
Αρχής γενομένης από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο -και κατόπιν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο και στα γυμναστήρια της Μίκρας- ο Υπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Τριαντάφυλλο Πέτρογλου και τη διοίκηση των ΕΑΚΘ, ενημερώθηκε σφαιρικά για το σύνολο των δραστηριοτήτων, τις σημαντικές συντηρήσεις και αναβαθμίσεις της προηγούμενης 4ετίας, καθώς και για τις αναγκαιότητες του αμέσως προσεχούς διαστήματος.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Βρούτσης είχε τη χαρά να συνομιλήσει και με τις ομάδες που προπονούνταν εκείνη την ώρα στις εγκαταστάσεις (το εφηβικό τμήμα μπάσκετ του Άρη, το ανδρικό τμήμα χάντμπολ της Πυλαίας και τις Εθνικές μας ομάδες γυμναστικής, ενόργανης και ρυθμικής), ενώ συναντήθηκε και με το προεδρείο της ΕΠΣ Μακεδονίας.
 
«Ο Πρωθυπουργός αναβάθμισε το χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού σε Υπουργείο, συνδέοντάς το με την Παιδεία, κάτι ιδιαίτερο σημαντικό που μας γεμίζει ακόμα περισσότερες ευθύνες, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, η συνεχής βελτίωση των εγκαταστάσεων και οι αξίες του Αθλητισμού, που είναι αδήριτη ανάγκη να εμπεδωθούν και να ενισχυθούν στις νέες γενιές, είναι πρωταρχική προτεραιότητά μας», τόνισε ο Υπουργός. 
 
photo1a 4-9-23
 
 
photo3a 4-9-23
 
 
photo4a 4-9-23
 
 
photo2a 4-9-23
 
 
photo5a 4-9-23

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ